I det fynske folks tjeneste

OB skriver kontrakt med ungt talent

OB har skrevet en to-årig kontrakt med Jacob Buus. Han rykker op fra U19 Ligatruppen til Alka Superligatruppen til næste sæson.

19- årige Jacob Buus har skrevet under på en to-årig kontrakt, som gælder fra sommer.

19-årige Jacob Buus Jacobsen kan se frem til at prøve kræfter med tilværelsen som fuldtidsprofessionel, når han til sommer tager springet fra U19 Ligatruppen til Alka Superligatruppen. Jacob Buus har underskrevet en kontrakt, der holder den alsidige spiller i OB-truppen frem til sommeren 2018. Det skriver OB.dk i dag.

Jesper Buus spiller højre kant og højre back, og ifølge OB.dk glæder cheftræner Kent Nielsen sig til at få den unge kantspiller på banen.

Ung spiller med fantastisk drive

- Jacob Buus falder i øjnene, fordi han har en fantastisk motor og drive, mens han samtidig er hurtig og har et kæmpestort løbepensum. Han spiller back hos os, og han er gennembrudsfarlig og har kræfterne til at komme hjem igen. Så han er en interessant ung spiller, der får mulighed for at træne og spille sammen med de bedste, og det tror vi på vil videreudvikle ham endnu mere end det, vi allerede har set på U19 landsholdet og i U19 Ligaen, siger Kent Nielsen. 

Jacob Buus var i øvrigt udtaget til det danske U19 landshold, der i denne uge spiller EM kvalifikation i Serbien, men han har måttet melde afbud på grund af sygdom. Han kommer oprindeligt fra Øens Hold samarbejdsklubben Fraugde GIF, og spiller i resten af foråret for OB’s U19 Ligahold. Efter overståede eksamener og sommerferie indleder han sin nye tilværelse som Alka Superligaspiller.

Odense Boldklub opruster

Kontrakten med den unge spiller er blot ét af mange nye tiltag klubben har gjort i den seneste tid for at prøve at styrke klubben. Senest har Odense Boldklub ansat ny målmandstræner samt en talentspejder på fuld tid.