OB skubbet ud af top-6

OB tabte med 2-1 på hjemmebanen i Odense til Silkeborg IF. OB rykkede dermed ud af den attraktive top-6.

OB tabte overraskende med 2-1 på hjemmebanen i Odense til Silkeborg IF, og rykker dermed ud af den attraktive top-6.

Kenneth Emil Petersen reducerede til 2-1 i overtiden. Gustaf Nilsson scorede begge mål for gæsterne.

OB havde ellers placeringen, hjemmebanen og statistikken i baghånden. Nederlaget var derfor overraskende i - oveni blev årets sidste kamp også Silkeborg IFs første sejr på udebane i denne sæson.

OB styrede ellers spillet det meste af kampen, men manglende skarphed og kvalitet var afgørende for fynboernes spil.

Nederlaget betyder, at OB overvintrer med 25 point lige uden for top-6, der er holdets målsætning. Dermed gik fynboerne glip af den bedste efterårsplacering i fem år.

Kampen startede hårdt ud med gode chancer til begge hold. OB dominerede boldbesiddelsen, mens Silkeborg truede på omstillinger.

Efter otte minutter sparkede Silkeborg-angriberen Gustaf Nilsson bolden i sidenettet, og kort efter tordnede Izunna Uzochukwu bolden på overliggeren i den anden ende.

Herefter røg intensiteten ud af halvlegen. OB dominerede fortsat og var mest truende på dødbolde, hvor både Frederik Tingager og Kenneth Emil Petersen havde gode hovedstødsmuligheder, dog uden at blive rigtigt farlige.

I anden halvleg startede Silkeborg langt bedre ud, og efter ti minutters spil blev jyderne belønnet.

Robert Skov sendte et hjørnespark ind til forreste stolpe, hvor angriberen Gustaf Nilsson var på plads og headede bolden i kassen.

OB overtog derefter spilstyringen igen og pressede hårdt på for en scoring.

Men i stedet scorede Gustaf Nilsson til 2-0 i overtiden. Igen på et fint indlæg af Robert Skov.

Blot to minutter senere reducerede OB's Kenneth Emil Petersen til 1-2 på et hovedstød efter et frispark af

Ryan Laursen. Få sekunder senere fløjtede dommeren kampen af.

Med de tre point overvintrer Silkeborg på tiendepladsen med 20 point for 19 kampe.