OB smider 2-0-føring og må slås for point

OB var foran 2-0, men må rejse hjem ét enkelt point efter 3-3 i en dramatisk udekamp mod AC Horsens.

Kampen mellem AC Horsens og OB endte 3-3, og udviklede sig i overtiden dramatisk med blandt andet et rødt kort til OB. Det røde kort blev efterfølgende trukket tilbage.

Tidlige scoringer af Emmanuel Sabbi og Yankuba Minteh bragte OB foran 2-0, men som ofte før kæmpede Horsens sig tilbage.

Aron Sigurdason reducerede, før to scoringer af Thomas Santos sendte værterne foran.

Det tog dog blot fire minutter for Issam Jebali at udligne.

På dette tidspunkt var der blot spillet 56 minutter. Ikke desto mindre skulle kampen ikke byde på yderligere mål, og hvorfor det sluttede uden vinder.

OB holder med uafgjort fast i sin placering på femtepladsen med 24 point, mens Horsens fortsat er nummer ni med 22 point. Begge hold risikerer dog at blive overhalet inden rundens afslutning.

2-0 efter 19 minutter

Fynboerne bragte sig foran efter blot fire minutter, da den offensive kreatør Emmanuel Sabbi efter et hjørnespark dirigerede bolden i mål til 1-0.

Horsens lod sig ikke skræmme af OB's gode start på kampen og pressede gæsterne højt.

OB fik dermed gode muligheder på omstillinger, og et kontraangreb - udført efter fodboldens ABC - udbyggede føringen, da kantspilleren Yankuba Minteh gjorde det til 2-0 i kampens 19. minut.

Horsens udnyttede endelig det gode pres, da angriberen Aron Sigurdarson fra feltkanten fladt sendte bolden i mål og reducerede til 1-2 i det 34. minut.

Blot tre minutter senere udlignede hjemmeholdet, da et fladt indlæg fandt vej til midtbanespilleren Thomas Santos, der sendte Horsens til pause med stillingen 2-2.

OB kom aggressivt fra pausen, men det var Horsens, der i den anden ende bragte sig foran. Thomas Santos bankede bolden ind til 3-2 efter 51 minutter.

Issam Jebali bragte hurtigt OB tilbage i kampen, da det offensive es få minutter senere knaldede kuglen fladt i mål til 3-3.

OB var efter pausen bedre til at holde fast i bolden og havde dermed nemmere ved at holde Horsens fra chancer. Men fynboerne skabte heller ikke selv de farlige kontraangreb.

Begge hold havde reelt mulighederne for at gribe ud efter det afgørende sejrsmål i en dramatisk slutning, der bød på et annulleret rødt kort til OB's forsvarsspiller Mihaljo Ivancevic.