OB: Større stabilitet

OB søger større stabilitet, selvom de i de sidste to kampe ikke har tabt.

Humøret var højt ved dagens træning på Dyrskuepladsen i Odense. Der er da heller ikke grund til andet. I de sidste to kampe har OB spillet godt og ikke tabt.

- Der er gode tegninger, det giver selvtillid. Jeg synes også, som sæsonen er skredet frem, at Kent har sat sit aftryk. Det kan man se de sidste to kampe og det skulle vi gerne se fremover i de sidste to kampe, fortæller OB spilleren Rasmus Festersen.

Men faren lurer hele tiden. OB har tidligere i sæsonen været nede og dykke.

- Det handler ofte om indbyrdes forståelse og strukturen på holdet. Hvem presser hvem og når han presser der, hvad gør vi så. Når man ved det, så får man en helhed i sit spil, fortæller OB træner Kent Nielsen.

Det er struktur og fodbold-nørderi, som Kent Nielsen nu i en halv sæson har prøvet at lære OB-spillerne. Men OBs angrebsprofil Rasmus Festersen mener, der stadig skal tålmodighed til.

- Ny træner og nye spillere tager tid at spille sammen. Men jeg tror vi er en bedre udgave efter julepausen. Jeg sagde også da vi startede i sommer, at der kommer udfald. Det har der desværre været, men jeg håber og tror på at stabiliteten kommer, fortæller Rasmus Festersen.

Første skridt mod større stabilitet kan tages i årets sidste hjemmekamp på mandag mod esbjerg.

- Hvis vi fortsætter med den gode struktur og energi, så får vi sluttet ordentlig af på hjemmebane, fortæller Kent Nielsen.