OB tabte anden halvleg - og kampen

Sønderjyske hentede søndag en 2-0 sejr på hjemmebane mod OB søndag eftermiddag.

Sønderjyske sikrede sig sin fjerde sejr i træk på hjemmebane i Alka Superligaen, da holdet søndag eftermiddag vandt 2-0 over OB.

Sønderjyske og OB havde inden søndagens kamp fordelt de to øverste pladser i nedrykningsspillets pulje 2, og begge mandskaber var derfor inden kampen sikre på at skulle spille Europa League-playoff.

OB ender på førstepladsen i puljen, mens Sønderjyske slutter som nummer to.

Det ser ud til, at Sønderjyske skal møde Hobro, mens OB med al sandsynlighed skal spille mod AGF i playoffkampene.

I kampens begyndelse var der chancer til begge mandskaber, og efter et kvarters spil burde angriberen Nicklas Helenius have bragt udeholdet i front.

Helenius blev spillet helt fri med en dyb stikning, men bolden blev lobbet tæt forbi mål.

Efter en målløs første halvleg fik Sønderjyskes Mads Hvilsom efter 57 minutter tilkæmpet sig et straffespark.

Simon Kroon fik ansvaret fra 11-meterpletten, og han sparkede stensikkert sønderjyderne på 1-0.

Målet resulterede i, at OB kom længere frem på banen og pressede på for en udligning.

I stedet for en udligning, lukkede Mads Hvilsom kampen med en scoring til 2-0 efter 73 minutters spil. Målet kom efter en flot soloaktion af angriberen.

Det lykkedes hjemmeholdet at holde føringen resten af kampen, og opgøret endte derfor 2-0 til Sønderjyske.