OB tager første sejr i sæsonen mod tamt Vejle-hold

OB hentede for første gang i sæsonen tre point. Fynboerne slog Vejle Boldklub med 2-0.

OB hentede søndag holdets første sejr i indeværende superligasæson. Det skete, da de stribede fra Fyn vandt med 2-0 over Vejle Boldklub på fremmed græs.

OB virkede fra kampens start skarpere i både tanke og handling, og Vejle gjorde det ikke nemmere for sig selv ved at lave en del fejl.

Hjemmeholdet fortsatte derfor de kedelige takter fra udekampen i Farum mod FC Nordsjælland, som Vejle-træner, Adolfo Sormani, kaldte for den dårligste kamp i sæsonen.

Med sejren ånder OB nu Vejle i nakken. Vejlenserne er nummer 12 med seks point, mens OB har hentet fem point efter syv spillerunder og er nummer 13.

En farlig søndag for Vejle

OB var farligst i indledningen, hvor Julius Eskesen efter knap et kvarter misbrugte en god mulighed.

Efter 34 minutter gik den dog ikke for Vejle. Jacob Barrett Laursen fandt med en flot aflevering Ryan Laursen, som let bragte OB foran.

Få minutter efter var Vejle tæt på at udligne, men forsvarsgeneral Rasmus Lauritsen fik ikke ordentligt træf på bolden.

Bedst som det lignede en 1-0-føring til udeholdet ved pausen fordoblede Jeppe Tverskov fra bageste geled føringen efter et hjørnespark.

OB fortsætter det gode spil

Efter en halvsløj første halvleg af hjemmeholdet skulle man tro, at Adolfo Sormanis tropper ville komme blæsende ud til anden halvleg. Det skete ikke.

Meget symptomatisk for indsatsen sparkede anfører Jacob Schoop Vejles vel nok bedste mulighed tættere på indkast end mål efter 55 minutter.

OB var i anden halvleg tættere på at udbygge føringen, end Vejle var på at reducere.

Med ti minutter igen kunne Nicklas Helenius havde hamret det sidste søm i kisten, men Pavol Bajza tog revanche i Vejle-målet.

Vejle besøger i næste runde ærkerivalerne fra AC Horsens. OB tager imod FC Nordsjælland.