OB tilbage i Ådalen

OB's Superliga-sølvvindere er tilbage på træningsbanen. Tre ugers sommerferie er slut, og fra mandag formiddag venter hård fysisk træning frem mod den nye sæson.

- Vi ser meget på det fysiske i begyndelsen. Det er altid spændende at se, hvordan spillernes form er, når de kommer tilbage fra ferien. Derfor tester vi dem grundigt, så vi ved, hvor meget tid vi skal bruge på den sure træning, før vi kan kaste os ud i boldspillet, siger OB-træner Lars Olsen.

Selvom OB først spiller den første superligakamp d. 18. juli, er træneren allerede begyndt at se frem mod efterårets første opgør.

- Jamen et eller andet sted tænker vi jo på den kamp allerede nu. Selvfølgelig bliver det mere intenst, når vi kommer tættere på, men vi har allerede gjort os mange tanker om sæsonen og udviklingen, så det bliver spændende at komme i gang, siger Lars Olsen.

Klubbens stjerneangriber, Peter Utaka er ikke at finde i Ådalen til første træning. Han har fået en uges ekstra ferie, da han var med Nigerias landshold, mens de andre holdt ferie.

Se hele OB's kampprogram her