OB-topscorer klar til at bombe videre

Rasmus Festersen har med ti superligamål været en succes i OB siden sidste års skifte fra FC Vestsjælland

Rasmus Festersen fik en flyvende start på sin OB-karriere. Kun 23 minutter tog det, før angriberen scorede i sin debutkamp i det fynske, og målet blev langt fra det sidste i et særdeles vellykket efterår for den 29-årige OB-angriber.

Ti mål blev det i alt til i Alka Superligaen, og selv om skiftet fra FC Vestsjælland altså viste sig at være succesfuldt, så var det også et mentalt hårdt halvt år, siger Festersen.

- Det var et langt og spændende efterår for mig. Jeg blev ret hurtigt kastet ind i OB og kom også fra en turbulent tid i FC Vestsjælland, så jeg synes, at jeg havde brug for en ferie rent mentalt, siger Festersen.

- Og nu har vi haft en dejlig lang juleferie, hvor man har kunne koble lidt af og få kroppen ned på jorden igen, lyder det fra OB's topscorer.

Rasmus Festersen blev købt af OB i juli sidste år for omkring tre millioner kroner. Inden da havde Festersen spillet adskillige sæsoner i FC Vestsjælland og blandt andet også været et smut i Australien, hvor han spillede i den næstbedste række.

Lige nu fokuserer angriberen på at fortsætte succesen fra efteråret.

- Jeg vil gerne fortsætte, hvor jeg slap, for at vise, at jeg er en dygtig afslutter. Det arbejder jeg også med hver dag til træning, for det er ikke kommet af sig selv.

- De ti mål er hårdt arbejde og også masser af selvtræning. Det vil jeg fortsætte med, og hvis alt lykkes, så ligger der også en masse mål og venter i foråret, siger han.

Han understreger, at den personlige succes i efteråret også var et resultat af en velfungerede offensiv med blandt andre Rasmus Falk og Emil Larsen som iscenesættere.

- Jeg kom ret hurtigt ind på et hold, der havde nogle dygtige offensive spillere. Mange af de mål, jeg har lavet, har været nemme, så det har været hele offensiven, der har været god, og så har jeg så været afslutteren, siger Festersen.

OB har fredag og søndag været i aktion, da holdet spillet årets første to træningskampe. Her blev det til uafgjort mod FC Helsingør og et nederlag til AC Horsens. I næste måned rejser mandskabet til Tyrkiet, hvor der venter en træningslejr fra 5. til 15. februar.