I det fynske folks tjeneste

OB-træner: Det bliver en hård kamp om at komme i top-6

OB's træner, Kent Nielsen, spår efter søndagens sejr over Hobro en hård kamp om at komme i top-6 til foråret.

Foto: Arkiv / Claus Fisker Scanpix

OB's træner, Kent Nielsen, forudser en hård kamp om at slutte i top-6 i Alka Superligaen.

Efter søndagens sejr på 3-0 over Hobro på hjemmebane, ligger fynboerne nummer seks i tabellen blot et point efter netop Hobro, der ligger på en fjerdeplads.

Læs også OB - Hobro: Holdene er sat

En plads i top-6 giver adgang til det eftertragtede mesterskabsspil i foråret. Efter 26 kampe begynder slutspillet, og Kent Nielsen ser store muligheder for at spille med, hvor det er sjovt.

- Det gælder om at få lagt sig fornuftigt i tabellen inden de syv kampe i foråret. Derfor gør holdet alt, hvad det kan for at skrabe point sammen nu, siger Kent Nielsen.

Han medgiver, at Brøndby, FC Nordsjælland og FC Midtjylland er stukket af fra resten af superligaholdene, men han går hårdt efter en af de resterende tre pladser.

- Det er nu, at de forskellige holds sande kvalitet gør udslaget. Det bliver meget tæt, men OB har præsteret godt, siger Nielsen.

Det er nu, at de forskellige holds sande kvalitet gør udslaget. Det bliver meget tæt, men OB har præsteret godt

Kent Nielsen, træner for OB

OB har blot scoret 18 mål i 17 kampe, og det er da også offensiven, der skal forbedres, hvis OB vil blive i top-6.

Derfor var Kent Nielsen også glad for at angriberne Anders K. Jacobsen, Rasmus Festersen og Joan Simun Edmundsson kom på tavlen i kampen mod Hobro.

- Holdet har spillet solidt i denne sæson, men der har været scoret for få mål. Derfor var det rart, at spillerne udnyttede chancerne, siger Kent Nielsen.

OB tager i næste runde til Herning for at møde FC Midtjylland, der indtager andenpladsen.

- Jeg mener godt, at holdet kan drille midtjyderne. Jeg går efter mindst et point, så holdet kan blive i toppen, siger træneren.