I det fynske folks tjeneste

OB-træner forlanger mere trods stime uden nederlag

OB er uden nederlag i fire kampe, men trods stabiliteten forlanger cheftræner Kent Nielsen mere.

Foto: Claus Fisker / Scanpix

OB spillede søndag 1-1 mod Lyngby i Alka Superligaen, og dermed har fynboerne ramt en stabil stime med fire kampe uden nederlag.

Cheftræner Kent Nielsen er ærgerlig over, det kun blev til ét point mod Lyngby, men erklærer sig samtidig glad for sit holds evne til kontinuerligt at hente point.

- Vi kom tidligt bagud, og det er en pæn stor fordel i en tæt række som Superligaen. Jeg er dog glad for, at vi spiller os frem til en situation, hvor vi sagtens kan få øje på, at vi kunne have vundet kampen, siger OB-træneren.

- Efter et svært efterår i sidste sæson viste holdet stor karakter i foråret og arbejdede sig stille og roligt i sikker afstand af nedrykning. Det har vi fået bygget videre på i denne sæson, og vi er blevet et hårdtarbejdende og stabilt hold.

- Vi er blevet svære at slå. Vi har kun tabt én kamp på udebane, og den kontinuitet skal til, hvis vi skal nå vores mål om at være med i kampen om top-6.

OB har otte point mere end holdet havde på samme tidspunkt i den seneste sæson, men Kent Nielsen og holdet forlanger mere.

Læs også OB fortsætter ubesejret stime med point i Lyngby

- Vi er ikke tilfredse med vores pointhøst. Vi vil have endnu flere, og vi vil vise, vi er gode nok til at være med i top-6, siger Kent Nielsen.
Med kun 13 scoringer i 13 kampe er det oplagt at pege på OB’s offensiv som det sted, hvor der er mest at forbedre. Kent Nielsen stræber da også efter at blive bedre til at skabe kampene.

- Vi skal stille stadig større forventninger til vores spil med bolden. Vores gode perioder skal være endnu længere.

- Holdet er sat sammen til at være bedre på bolden, end vi er uden bolden, men det er også noget af det sværeste i fodbold. Vi arbejder stenhårdt på det, og spillerne vil det, siger OB-træneren.