I det fynske folks tjeneste

OB tror på sejr mod SønderjyskE

OB træner Troels Bech ser positivt på chancerne for at trække det længste strå i lokalderbyet mod SønderjyskE søndag eftermiddag.

Troels Bech håber og tror på OB-sejr søndag mod SønderjyskE.

Seneste OB-kamp i Superligaen gav tre point efter 3-0 sejren over kriseramte Brøndby. Nu jagter OB sin anden sejr i træk, der kan give kontakt med toppen.

OB har udtaget de 19 spillere til søndagskampen mod SønderjyskE, der gerne skulle fortsætte de gode takter fra Brøndby-kampen.

- På trods af, at de seneste fire opgør mod SønderjyskE på TRE-FOR Park er endt uden OB-sejr, tror jeg, vi kommer til at spille kampen uden skelen til historien. Vi er mest af alt fyldt af chancen for at vinde to kampe i træk og chancen for at vinde på hjemmebane. Det er ikke målt op på den store sæsonkalkule og "tænk, hvis vi vinder, hvad nummer bliver vi så?" eller "hvad nu, hvis?", men vi har chancen for at vinde på hjemmebane, og vi har chancen for også at vinde to kampe i træk. Traditionelt er det to vigtige faktorer, hvis man skal komme i den bedste ende af ligaen, og det har vi brug for at vise, at vi kan, siger cheftræner Troels Bech klubbens hjemmeside.

OB - SønderjyskE begynder klokken 14.00