I det fynske folks tjeneste

OBer: Der kan være mål i den kamp

OB er i fuld gang med slutspillet. Fredag aften gælder det bundholdet Esbjerg på hjemmebanen i Bolbro.

Foto: arkiv

OB ligger stadig under stregen i slutspillets pulje 1 med eet point op til Horsens på den gode side af stregen. Derfor er det vigtigt at få point på kontoen fredag aften mod Esbjerg.

Der er i alt fire hold i puljen. De to øverste kan begge få muligheden for at spille om en Europaleague-plads, mens de to nederste hold i puljen skal spille for at undgå nedrykning.

I puljens første kamp fik OB Uafgjort mod Horsens. Esbjerg spillede uafgjort med puljens tophold Randers.

- Der er meget hype omkring slutspillet, og alle vil gerne gøre status hele tiden. Fra vores synspunkt skal vi spille den femtesidste kamp i turneringen, og vi ligger side om side med Horsens og har fire point ned til Esbjerg og op til Randers. Det drejer sig om at skrabe så mange point sammen, at vi kan slippe fri af de to nederste pladser, og vi ser frem til kampen mod Esbjerg, hvor vi på hjemmebane har oplevet en fantastisk støtte, ligesom vi også gør på udebane, siger Kent Nielsen til ob.dk

OB er uden en karantæneramt Jeppe Tverskov og småskadede Jacob Buus og Ryan Johnson Laursen. Til gengæld er Kenneth Emil Petersen tilbage efter karantæne og Jóan Símun Edmundsson klarmeldt efter sin korte skadepause.

Jeppe Tverskov var forbi TV 2/FYNs studie fredag.

- Det er selvfølgelig irriterende at skulle sidde udenfor. Der er nogle meget vigtige kampe her den kommende tid, siger Jeppe Tverskov.

Esbjerg går efter mere end uafgjort, og det kan blive en fordel for OB, siger Jeppe Tverskov.

- Vi syntes, at vi måske ligger lidt bedre til hold, der vil spille med os, i stedet for at stå lidt længere tilbage. Esbjerg er heller ikke kendt for at stille sig længe tilbage på banen. Så det kunne godt bliver en kamp med mål i,  siger Jeppe Tverskov.

Se interviewet med Jeppe Tverskov her:

06:40 Luk video

OB-truppen til Esbjerg-kampen:

Michael Falkesgaard
Kenneth Emil Petersen
Frederik Tingager
Joan Simun Edmundsson
Rasmus Jönsson
Rasmus Festersen
Casper Nielsen
Sten Grytebust
Jens Jakob Thomasen
Izunna Uzochukwu
Mathias Thrane
Mikkel Desler
Jacob Barrett
Mathias Greve
Nana Welbeck
Oliver Lund
Yao
Anders K. Jacobsen