OB'er skifter til polsk fodbold

OB's forsvarsspiller Lasse Nielsen er godt på vej et skifte på en fri transfer til den polske klub Lech Poznan.

Efter to sæsoner som OB-spiller ser det ud til at være slut for forsvarskrigeren Lasse Nielsen.

OB har allerede skrevet med AaBs Kenneth Emil Petersen ligesom Jeppe Tverskov også kommer til Fyn til sommer. Begge spillere der gør sig bedst på samme position som Lasse Nielsen.

Oven i det har vinterkøbet Frederik Tingager spillet de sidste tre kampe og har gjort det rigtig godt. I de to hjemmebanenederlag til henholdsvis FC København og Hobro har publikum således, ganske fortjent, valgt Tingager som OB's bedste spiller. Endda selv om begge kampe blev tabt med 0-1.

Så med kontraktudløb om halvanden måned har Lasse Nielsen set skriften på væggen. 

Derfor var forsvarsspilleren, der i 2014 kom til OB fra FC Vestsjælland, op til kampen mod FC København på besøg i den polske klub Lech Poznan, der de sidste tre sæsoner er sluttet på andenpladsen i den bedste polske række.

Det besøg gentager Lasse Nielsen i disse dage, denne gang for at gennemgå et lægetjek med henblik på et skifte på en tre-årig kontrakt. 

- Jeg ved, at i Poznan er der et stort pres og en masse fans, og det er meget vigtigt for mig. Stadionet har jeg allerede set under et besøg i klubben for to uger siden, og det gjorde et stort indtryk på mig. Jeg kan ikke vente med at spille her. Første gang jeg skal spille uden for hjemlandet. Et nyt land, en ny kultur. Jeg er begejstret for den her mulighed, siger Lasse Nielsen til Lech Poznans hjemmeside.

Hvis Lasse Nielsen består tirsdagens lægetjek, ventes han onsdag formiddag at underskrive en tre-årig kontrakt med Lech Poznan, der allerede har danske Nicki Bille Nielsen i truppen.