Odense bliver kørt over med målorgie

Odense tabte stort til Rungsted, mens Aalborg vendte 0-2 til en sikker sejr over Esbjerg i ishockeyligaen.

Odense Bulldogs fortsætter med en bundplacering i Metal Ligaen i ishockey, mens Rungsted Seier Capital fortsætter sin imponerende sæsonstart.

Tirsdag aften vandt topholdet 8-4 hjemme over ligaens bundhold, Odense Bulldogs, og snuppede den fjerde sejr i træk.

Periodecifrene blev 2-0, 4-2 og 2-2 i kampen, hvor Odense endda var bag ud 0-6 kort før afslutningen på anden periode.

I periodens sidste minut fik odenseanerne imidlertid scoret to gange, og med yderligere to mål i tredje periode fik fynboerne reduceret til 4-6.

Men så lukkede Rungsted definitivt kampen med to mål, og fynboerne kunne intet gøre.

Nordsjællænderne var også det, man godt kan kalde, et uopnåeligt hold for Odense. De har vundet 10 af 12 kampe og topper Metal Ligaen med 29 point.

Topholdene vinder

De øvrige tophold vandt også deres kampe tirsdag.

Aalborg Pirates var ganske vist bagud 0-2 efter første periode af udekampen mod Esbjerg Energy, men efter anden periode havde de danske mestre fået udlignet til 2-2.

Det endte med en sikker sejr på 6-3 til Aalborg, der har vundet fem ligakampe i træk. Mestrene er dermed nummer to med 25 point.

Samme antal point har Frederikshavn White Hawks, der måtte ud i forlængelse, inden holdet vandt 2-1 ude over Rødovre Mighty Bulls.

Hernings DM-sølvvindere fortsatte den sløje begyndelse på sæsonen, da holdet tabte 1-3 ude til Sønderjyske.

Herning har blot 10 point for 11 kampe og er næstsidst, et point foran Odense, som ligger helt i bunden.

I tirsdagens femte kamp vandt Herlev Eagles efter forlængelse 4-3 ude over Hvidovre Fighters.