I det fynske folks tjeneste

Odense Bulldogs forlænger med profil

Odense Bulldogs har indgået en to-årig kontraktforlængelse med den 24-årige pointsluger Rasmus Bjerrum.

Brikkerne fortsætter med at falde på plads, og næste sæsons holdkort begynder at tage form for ambitiøse Odense Bulldogs.

I den forgangne sæson var Rasmus Bjerrum en  stabil og produktiv spiller for Odense Bulldogs. Hele 44 point nåede den vestjyske wing op på.

Og det bliver med al sandsynlighed til mange flere, for Odense Bulldogs kan i dag offentliggøre en ny aftale, der holder Bjerrum i Odense i yderligere to sæsoner.

Rasmus Bjerrum kom til klubben tilbage i sommeren 2013, og med den nye aftale har parterne papir på hinanden frem til sommeren 2018.

- Jeg har haft tre gode år i Odense og er blevet rigtig glad for klubben og alle folkene omkring. Derudover trives både min kæreste og jeg godt i byen, så det lå meget naturligt for mig, at jeg gerne ville fortsætte hos Bulldogs, siger Rasmus Bjerrum.

- Personligt vil jeg bruge de næste to år på at fortsætte den udvikling, jeg har gennemgået i Odense, og jeg har ambitioner om en masse spilletid og ansvar på isen. Klubbens ambitioner stemmer godt overens med mine. Kvartfinalen skal ikke være sidste stop - vi skal være en top-fire-klub, og vi skal som minimum i semifinalen.

I de første tre sæsoner er produktionen af point øget gradvist år for år, og sidste sæson toppede Rasmus Bjerrum - foreløbigt - med fine 44 point i de 52 ligakampe. I alt er det blevet til 147 Bulldogs-kampe.