Odense Bulldogs tabte pusten og bronzekampen

Odense Bulldogs var tandløse i det andet opgør om bronzemedaljerne og kunne slet ikke bide fra sig. Frederikshavn White Hawks tager bronzemedaljerne for fjerde år i træk.

Det blev andrig spændende at overvære det andet opgør i kampen om bronzemedaljerne i isligaen. I hvert fald ikke hvis man er Bulldogs-fan. Fynboerne var aldrig i nærheden af et comeback, og Frederikshavn vinder samlet 9-2.

Lørdag eftermiddag nettede Frederikshavn tre gange i første periode. Tre mål der blev scoret på under seks minutter lidt over midtvejs i perioden. Først var det Tyler Mosienko der scorede til 1-0, og kort efter scorede Jeff Ulmer til 2-0.

Odense virkede opgivende og lignede nogen, der ikke kunne se sig selv vende kampen, og kort før afslutningen af tredje periode tog Nick Olsen pucken og smed den ind bag Tadeas Galansky. 3-0 i første periode, og så forlod førstemålmanden buret og overlod resten af kampen til Andreas Lauridsen.

Anden periode var en halvkedelig affære, og først i tredje var der igen lidt intensitet at spore. Simon Grønvaldt var tæt på en reducering for Odense Bulldogs, men White Hawks Luka Vidmar var også tæt på at gøre det til 4-0 til gæsterne.

Men det blev ved de tre scoringer til Frederikshavn, der kunne juble over det fjerde sæt bronzemdaljer i træk, mens Odense Bulldogs måtte skøjte slukørede af isen med halen mellem benene.