Odense Håndbold gør rent bord inden semifinaler

De fynske guldkandidater tog den sjette sejr i seks slutspilskampe, da Viborg blev besejret klart.

Odense vandt grundspillet med klar margin, og heller ikke i slutspillet har de fynske håndboldkvinder overladt noget til tilfældighederne.

I sidste spillerunde vandt Ulrik Kirkelys tropper overbevisende med hele 30-21 over Viborg og slutter dermed slutspillet med seks sejre i lige så mange kampe.

Med målvogter Althea Reinhardt i sædvanlig storform trak Odense fra gæsterne i anden halvleg.

Det stod 13-12 ved halvtid, men 20 minutter senere var stillingen 27-17 til værterne, der fik sine scoringer fordelt godt ud på markspillerne.

Det stod allerede før kampen klart, at Odense skal møde Herning-Ikast i den ene semifinale. I den anden står Viborg overfor en anden varm guldkandidat i form af Team Esbjerg.

Esbjergenserne har også en Champions League-kvartfinale at tænke på for tiden, men formåede alligevel at slå Herning-Ikast 32-27 i sidste slutspilskamp.

Den norske stregspiller Vilde Mortensen Ingstad havde en fin aften med ni mål på ti forsøg for esbjergenserne.

Esbjerg satte blot et enkelt point til i slutspillet og kan nu med ro i sindet se frem mod returkampen mod CSM Bucuresti i Champions League på lørdag.

De første DM-semifinaler spilles tirsdag og onsdag i næste uge.