Odense Idrætspark kortvarigt evakueret inden Denmark Open-kvartfinale

Umiddelbart inden kampstart blev Odense Idrætspark evakueret fredag eftermiddag. Kort efter blev tilskuerne dog lukket ind igen, da det viste sig at være tale om en falsk brandalarm.

Odense Idrætspark blev kortvarigt evakueret fredag eftermiddag i forbindelse med badmintonturneringen Denmark Open. Det bekræfter idrætsparken over for TV 2/Fyn. 

Tilskuerne i hallen var blevet lukket ind i idrætsparken og var klar til, at dagens program skulle starte klokken 15.00, da de ved 14.30-tiden over højttalerne fik denne besked:

- På grund af en nødsituation bedes De venligst forlade bygningen via nærmeste nødudgang. 

Højttalerbesked under evakuering af Odense Idrætspark.  Pernille Redder

Falsk brandalarm

Det tekniske personale fandt dog hurtigt ud af, at der var tale om en brandalarm, der fejlagtigt var gået i gang. 

- Vores anlæg går i gang. Der er noget, som ikke er, som det skal være. Vi tjekker op på det i kælderen, hvor vi finder ud af, hvor alarmen kommer fra. Vi konstaterer, at der er tale om en fejl, siger teknisk servicemedarbejder Bo Mortensen til TV 2/Fyn. 

Kort efter blev tilskuerne lukket ind igen.

Den første af i alt fire kvartfinaler i damesingle skulle efter planen begynde klokken 15. Her spilles også en kvartfinalekamp i damedouble. Kampene er planmæssigt gået i gang ved 15-tiden. 

Den fynske badmintonstjerne Viktor Axelsen spiller sin kvartfinalekampe mod Anders Antonsen fredag aften i Denmark Open.