I det fynske folks tjeneste

Odense Kommune skiller sig af med to topchefer

Odense Kommune skifter ud på et par tunge poster i to forvaltninger, der i den seneste tid har været præget af uro.

Beskæftigelseschef Søren Heide Petersen er efter gensidig overenskomst fratrådt sin stilling i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen i Odense Kommune.

Søren Heide Petersen har haft ansvaret for området 'Job' i koncernledelsen, der har fem medlemmer, der hver især er ansvarlig for et område. 

To af de andre koncernchefer, Hanne Sørud og Susanne Kvolsgaard, overtager ansvarsområderne omkring beskæftigelse.

- Det har været 15 fantastiske år med mange spændende opgaver, funktioner og kollegaer i Odense Kommune. Jeg ser frem til nye spændende udfordringer de næste 15 år af min karriere med en solid ballast og erfaring i offentlig ledelse og organisation, siger Søren Heide Petersen i en pressemeddelelse fra Odense Kommune.

Ifølge pressemeddelelsen sker det efter "gensidig overenskomst," og direktør Rene Juncker vil ikke udtale sig om personsager i pressen.

- Det er min opgave at sørge for, hvad der er nødvendigt og tiden er kommet til at skifte ud på centrale poster, siger direktør for Beskæftigelses- og Socialforvaltningen i Odense Kommune.

Flere udskiftninger

Også i Center for Familier og Unge, der arbejder med de socialt mest belastede familier i Odense, sker der udskiftninger i ledelsen.

Lars Bo Kjær har efter gensidig forståelse indgået aftale om fratrædelse som chef for Center for Familier og Unge efter at have genopbygget afdelingen. I denne stilling er Jesper Suhr Thomsen konstitueret. Han kommer fra en stilling som leder af Kontrol & Regres, som også er en del af Center for Familier og Unge.