Odense-kvinder åbner Champions League med hjemmesejr

Odense Håndbold vandt 32-27 hjemme over Borussia Dortmund i den første gruppekamp i Champions League.

Odenses holdboldkvinder har fået en god start på denne sæsons Champions League-gruppespil.

Lørdag eftermiddag blev de første to point sat ind på kontoen, da gruppespillet blev åbnet med en hjemmekamp mod Borussia Dortmund. Fynboerne vandt opgøret med 32-27, efter at stillingen var lige ved pausen.

I store dele af første halvleg havde Odense overtaget på både banen og måltavlen.

Fynboernes forsvar var stærkt, og i målet tog landsholdskeeper Althea Reinhardt godt fra, hvilket ikke kunne siges om Isabell Roch i tyskernes mål.

Spænding til de sidste to minutter

I slutminutterne dummede fynboerne sig dog gang på gang. Et forspring på tre mål blev sat over styr i halvlegens sidste fire minutter, så pausestillingen var 13-13.

I begyndelsen af anden halvleg tippede kampen så igen over i Odenses favør. Althea Reinhardt begyndte at redde bolde igen, og i løbet af halvlegens første ti minutter scorede fynboerne fire mål mere end tyskerne.

På sidelinjen var Ulrik Kirkely medlevende, og han havde grund til at være helt oppe på beatet, da føringen skrumpede til et enkelt mål efter lidt sløset angrebsspil.

Spændingen forsvandt først med to minutter tilbage af opgøret, da den fynske firemålsføring blev genetableret og siden voksede yderligere et mål.

Sæsonens 16 Champions League-deltagere er fordelt på to grupper med otte hold i hver. Efter gruppespillets 14 runder går de to bedste hold i hver gruppe direkte i kvartfinalen, mens fire hold fra hver gruppe deltager i en playoffrunde om de resterende fire pladser i kvartfinalen.

Team Esbjerg er med i turneringens anden gruppe og tager hul på turneringen søndag med en udekamp mod Bietigheim.