Odense lider nyt CL-nederlag til montenegrinere

Odense Håndbold måtte se sig slået af Buducnost fra Montenegro i kvindernes Champions League.

Odense Håndbold måtte søndag se sig slået med 26-22 af Buducnost fra Montenegro i kvindernes Champions League. Odense tabte også udekampen til Buducnost tidligere på efteråret.

Dermed har Odense fem point for ligeså mange kampe i Champions Leagues gruppe A, hvor Odense på tredjepladsen er sikker på at gå videre.

Landsholdsfløjen Trine Østergaard blev Odense-topscorer med syv mål på otte forsøg.

Allerede da franske Metz slog Larvik fra Norge lørdag, stod det klart, at Odense ville avancere til næste gruppespil i hovedrunden, men da man tager point med videre, var det alligevel en vital kamp.

Det blev en ganske lige første halvleg, hvor Odense kom bedst i gang og igen fik overtaget i de sidste ti minutter.

Fynboerne leverede fint kontraspil, og offensivt kunne der gives plusser til Mie Højlund for en god indsats med blandt andet flere stærke assister samt scoringer. Også Kathrine Heindahl var godt spillende på stregen.

Odense førte 14-11, men fik ikke lukket halvlegen så godt af og måtte se pauseføringen skrumpe til 14-13.
 Pytlicks tropper blundede fra anden halvlegs begyndelse, og efter bare 45 sekunder var føringen montenegrinsk med 15-14.

Gæsterne kom også foran 19-17, hvorefter Jan Pytlick uddelte skideballer for at få forsvaret op på dupperne.

Men det var Buducnost, der nu havde et lille overtag i kampen, og holdet kunne gå ind til de sidste ti minutter med en føring på 22-20.

Med fire minutter tilbage angreb Odense for at reducere til 22-23, men til Pytlicks lette hovedrysten blev bolden sendt ud af banen, så modstanderen i stedet kunne øge til 24-21 i den anden ende.

Det kunne Odense ikke svare tilbage på, og holdet tabte til sidst med fire mål.