Odense ramt af stor øvelse

Tirsdag eftermiddag blev Odense ramt af en større beredskabs-øvelse.

Kl. 15.32 gik en beredskabsøvelse i gang i Odense Kommune, hvor der er sket en række fiktive ulykker rundt omkring i byen.

På Ørbækvej 100 er der anmeldt en brand i en bygning kl. 15.00. Og på Herluf Trolle Plejecenter, Herluf Trollesvej 100 er der anmeldt en brand i en bygning kl. 15.05

I Blangstedgård Børnehus, Stammen 2 er der anmeldt en brand i en bygning kl. 15.10. På Odense Slot, indgang M, Nørregade 36-38 er der anmeldt brand i en bygning kl. 15.15

I Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen på Tolderlundsvej 2 er der fundet et brev med noget pulver. Og på Snapindgården, Snapindvej 21 er der sket en eksplosion i kemikaliemodtagelsen.

Skal sikre at beredskab fungerer

- Formålet med dagen i dag er at sikre, at kommunens beredskab fungerer også når der er vanskelige vilkår som fx stormvej og andre krisesituationer, siger Peter Staunstrup, Beredskabschef i Odense Kommune.

- Det er væsentligt for os for at kunne løse vores opgaver i en krisesituation, at hele vores organisation fungerer. Det håber vi meget, vi kan sige den gør, når dagen i dag er overstået, siger Peter Staunstrup.