I det fynske folks tjeneste

Odense-rockere er på fri fod igen

Politiet mangler en anmeldelse for at kunne stille rockere til ansvar for at tage bil fra tre fra Vollsmose.

02:02

01:51

1 af 3

12 rockere fra Hells Angels, som lørdag aften blev anholdt i forbindelse med en ransagning i deres klubhus på Petersmindevej i Odense, er igen på fri fod.

- Politiet har ikke fundet noget at sigte rockerne for, siger vagtchef Erik Halkjær, Fyns Politi.

I rockerborgen fandt politiet tre små poser med amfetamin, i alt under ét gram, og en bil, som rockerne mistænkes for at have fjernet fra Vollsmose tidligere lørdag.

Men det er uvist, hvem stoffet tilhører, og ingen har anmeldt bilen stjålet. Derfor har politiet skønnet, at der ikke er grundlag for en sigtelse.

Forud for ransagningen og anholdelserne var gået en aften med uro og slagsmål i bydelen Vollsmose.

Uroen begyndte, da rockere fra Hells Angels i tre biler optog forfølgelsen af tre unge arabiske mænd i en bil.

Rockerne jagtede de tre mænd fra Odenses centrum ad Skibhusvej og ud til Vollsmose. Her stillede de tre unge bilen og forsvandt, mens rockerne kørte bilen ind til deres rockerborg på Petersmindevej.

Episoden blev startskuddet til noget uro i bydelen. Klokken 19.36 var der meldinger om et større slagsmål i Bøgeparken/Bøgetorvet. Det forlød blandt andet, at der var blevet affyret skud i området.

Politiet kom hurtigt til stede i stort antal, men kunne konstatere, at der tilsyneladende ikke var blevet brugt skydevåben.

Da der var ro på i Vollsmose, ransagede politiet rockerborgen og fandt bag huset en bil svarende til den forsvundne fra Vollsmose med en knust siderude og en "stjerne" i forruden. Bilen var overhældt med salmiak.

- Men vi har ikke noget at sigte nogen for. Vi ved dårligt nok, hvem de tre unge fra Vollsmose er, og for at vi kan skride ind over for hærværket på bilen, kræves det, at vi får en anmeldelse, og at nogen begærer rockerne straffet, siger Erik Halkjær.