I det fynske folks tjeneste

Odense Teater klar med nyt program

Søndag præsenterede Odense Teater sit program for den kommende sæson.

Ina Miriam Rosenbaum og Martin Brygmann fortæller om musicalen 'Jesus og Josefine'

Og odenseanerne kan glæde sig. En helt ny forestilling er med på programmet med en danmarkspremiere den 15. november. 

Det er TV2's julekalender 'Jesus og Josephine' som nu bliver opført på de skrå brædder. Denne gang er det som en musical instrueret af Ina Miriam Rosenbaum.

Musikken bliver stadig leveret af Martin Brygmann, der nu skal i gang med at komponere flere sange til musicalen. Komponisten var også til stede ved præsentationen og han glæder sig til at se musicalen.

- Jeg tror den egner sig virkelig godt til scenen. Det er sådan en god historie med en god dramaturgi og den er godt fortalt. Den handler om alt det julen står for.

Udover 'Jesus og Josefine', kan publikum blandt andet se forestillinger som 'Sommer i Tyrol', 'Skatteøen', 'Heksejagt' og 'Ordet'.

Tro på programmet

Temaet for hele den kommende sæson er 'tro'.

- Jeg synes det er vigtigt at vi som teater diskuterer de ting som rører sig i samfundet og i øjeblikket er der en masse diskussion omkring værdier og værdinormer. Hvilken som helst kultur har troen som grundsten. Det er det i vores vestlige kultur, det er det i den muslimske kultur som vi i øjeblikket gæster og som vi skal leve med i fremtiden. Derfor synes vi på Odense Teater at det er relevant at tage det med i vores kommende program, fortæller teaterchefen Kasper Wilton