Odense Wheelers vandt pantkonkurrencen!

Det blev el-hockeystole til muskelsvindsramte, der løb med publikums gunst under Grøn Koncert i Odense - dermed er der støtte til den trængte klub.

Publikum ved fredagens Grøn Koncert i Odense havde mulighed for at donere deres pant til et af to lokale mangfoldighedsprojekter. Det var enten el-hockeyklubben Odense Wheelers, der ønsker hjælp til nye el-hockeystole til muskelsvindsramte og spastisk lammede børn, eller spillestedet Kansas City, der ønsker sig en lift, så kørestolsbrugere får lettere adgang til koncertoplevelserne, som publikum kunne stemme på ved hjælp af deres pant.

Fra scenerne og på storskærmene blev der opfordret til, at publikum donerede deres pant, og mange fulgte opfordringen, og donerede både krus, kander, dåser og plastflasker til de gode formål.

Sidst på dagen blev donationerne talt op, og vinderen, der havde modtaget den største donation, blev Odense Wheelers.

Præcis hvor meget donationen lyder på bliver offentliggjort efter sidste koncert d. 26. juli. Her tæller Grøn Koncert alle pantkronerne sammen, så de fordeles ligeligt mellem de otte vinderprojekter, og forskellen mellem større og mindre byer udjævnes.

- Vi er glade for, at Grøn Koncert, og vores dejlige publikummer, kan sætte et varigt aftryk i lokalområdet omkring de koncertbyer vi besøger rundt i Danmark. Pantdonationerne er én måde at hjælpe visionen om Plads til forskelle på vej i Odense og omegn, og vi takker mange gange for de donationer, som vores gæster har givet, siger kommunikationschef i Muskelsvindfonden, Jamilla Sophie Alvi.