I det fynske folks tjeneste

Odenseaner forsvundet på 7. døgn

De frygter det værste. I en uge har kammerater til en pædagogstuderende fra Odense fortvivlet ledt efter deres ven.

Kasper Andreas Kragslund sidder yderst til højre.

Har tjekket bankkonti

Den 28-årige Kasper Andreas Kragslund har siden mandag i sidste uge været som sunket i jorden. Han blev sidst set på Ryans Pub i Odense.

- Han kan både være på en lang bytur eller han kan være blevet slået ned. Vi ved det ikke. Derfor har vi sat en eftersøgning igang. Det fortæller Morten Wettergren til TV 2/FYN.

En gruppe af venner har indtil videre fundet ud af, at den 28-årige ikke har været hjemme på sit værelse på Rasmus Rask-kollegiet siden mandag. Samt at han mandag aften hævede flere tusinde kroner hos Den danske bank på Flakhaven og BG BANk på Fisketorvet.
Netop nu hænger fotos af den forsvundne overalt på værtshuse og cafeer.

Måske i Skive

De seneste oplysninger tyder på at han kan have forladt Odense. Vidner har i følge Odense Politi set den 28-årige på Odense Banegård.

- Han er set på stationen med en rygsæk, og noget tyder på at han har hævet penge i Skive. Det fortæller vagthavende Ole Wiisbek til TV 2/FYN.

Odense Politi har indtilvidere bedt de lokal taxa-vognmænd og buschauffører om at holde udkig efter Kasper Andreas Kragslund
Den oplysning undrer imidlertid hans venner.

- Han har ingen tilknytning til området, men vi har ganske rigtigt opdaget at hans Mastercard er blevet brugt i Skive, så måske er han der, fortæller Morten Wettergren mandag til TV 2/FYN.

I Skive er den 28-årige nu blevet efterlyst hos byens taxa-vognmænd og hos TV 2 /MidtVest.

Oplysninger om den forsvundne Kasper Andreas Kragslund kan gives til Odense Politi på tlf.:6614-1448