I det fynske folks tjeneste

Odinsbroløbet - nu med ekstra meget bro

Odinsbroløbet afvikles i år den 25. juni, og i år bliver der mulighed for at løbe over hele to broer.

Den 25. juni bliver Odense atter fyldt med løbeglade mennesker i farvestrålende tights, når årets Odinsbroløb skal afvikles for anden gang.

Som noget ganske nyt kan de deltagende løbere se frem til at skulle over hele to broer. På ruten er nemlig kommet den nyeste bro, Byens Bro.

Rundstrækningen vil eksponere flere af de områder, som Odense Kommune gennem flere år har prioriteret højt. Blandt andet kommer løberne forbi havneområdet, Promenadebyen og altså henover både Odins Bro og Byens Bro. 

- Der har været udfordringer i at få planlagt en løberute, da det nok ikke er nogen ubekendt, at der er mange vejprojekter i gang i Odense på nuværende tidspunkt. Det betyder blandt andet, at ruteforløbet ikke kan gå gennem H.C. Andersen Kvarteret i år. Fra arrangørside er der alligevel stor tilfredshed med ruteforløbet, som er afvekslende med mange gode oplevelser. Blandt andet skal der løbes gennem Marius Pedersens store haller, hvor der vil være musik. En lidt anderledes oplevelse, siger løbsdirektør Torben Simonsen.

Der er to starttidspunkter for årets Odinsbroløb. Kl.okken 14 starter 10 km-løberne og klokken 14.15 starter de løbere, der skal løbe halvmaraton.

Alle løbere har start og mål på Havnegade.