I det fynske folks tjeneste

Ofrer sit lange hår til fordel for kræft

60 personer havde meldt sig frivilligt til at få sit lange hår klippet af for at donere det til kræftramte børn. En fynsk frisør står bag initiativet.

01:00

I det velgørende projekt "Locks of Love" bliver afklippet hår doneret og brugt til at lave parykker til kræftramte børn.

1 af 2

7 frisører, 60 frivillige og metervis af hårlængder. Det er opskriften på en meget konkret donation fra fynboer til kræftramte børn.

Som en del af projektet 'Locks of Love' havde en frisørsalon i Odense søndag åbnet dørene og inviteret folk med langt hår indenfor. Her fik de klippet længderne af i hestehaler, og det donerede hår vil sidenhed blive sendt til USA og lavet til parykker til kræftramte børn.

- Interessen har været kæmpe stor. I løbet af halvandet døgn var alle pladserne optaget og vi har haft ca. 50 på venteliste som også gerne ville donere sit lange hår, siger en af frisørerne bag projektet, Katrine Holst Sommer.

Det hele foregår i Salon Helle i Åsum. I alt syv frisører står klar for at klippe hestehaler med langt hår af og efterfølgende give dem, der har doneret sit hår, en ny frisyre.