I det fynske folks tjeneste

På glatis: Underskud hos Bulldogs

Odense Bulldogs nåede ikke helt til tops i det seneste regnskabsår. Det gik ud over tilskuertallet og økonomien.

Rent økonomisk var Bulldogs på glatis i 2015/16, hvor det ligesom året før blev til et mindre underskud. Foto: Nils Mogensen/Fynske Medier.

En skuffende femteplads i grundspillet i sidste sæson og exit i kvartfinalen mod Herning kostede på bundlinjen hos  Bulldogs Odense Aps.

Det fremgår af det netop offentliggjorte regnskab.

Odenses ishockey-flagskib kom ud af regnskabsåret 2015/16, der slutter 1. maj, med et underskud på 216.000 kroner før skat.

Rent sportsligt pyntede det, at Bulldogs vandt pokalfinalen, men det var der ikke de store penge i, fremgår det af regnskabet.

Finalen blev nemlig spillet på udebane i Frederikshavn, og det betød overnatnings- og fortæringsudgifter til Odense-spillerne og manglende publikumsindtægteri Odense.

Læs også Musik og dans kunne ikke sikre sejr til Bulldogs

På sponsorsiden opnåede Bulldogs Odense Aps. et godkendt resultat, hedder det.

Selskabet har været ramt af gæld, som det ikke har været muligt at inddrive, og det har påvirket regnskabet væsentligt i negativ retning, oplyses det.

Der er tilført 130.000 kroner fra ejerne til selskabet til kurs 110 den 1. juni 2016, og der forventes øget salg og flere tilskuere i indeværende sæson, oplyses det i ledelsesberetgingen.

Bulldogs Odense havde ved udgangen af regnskabsåret en egenkapital på 129.000 kroner, men har fået en anmærkning om, at halvdelen af selskabets kapital er tabt.

Selskabet havde personaleudgifter på 6 millioner kroner i det forgangne regnskabsår.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra selskabets direktør Kristoffer Jørgensen til regnskabet og til selskabets nuværende situation.

Læs også Forstærkning: Bulldogs henter svensk angriber