Påvirket 29-årig kørte uden kørekort, havde stoffer på sig og våben i bilen

En regnbyge af sigtelser skyllede ned over en 29-årig mand, der fredag aften rutinemæssigt blev standset af Fyns Politi i Odense.

Fem sigtelser på ganske få minutter.

En 29-årig mand blev 00.40 fredag nat rutinemæssigt standset af en patrulje på Vesterbro i Odense. Det blev en indbringende affærre for Fyns Politi.

Efter standsning skønnede betjentene, at manden var påvirket af både spiritus og narko. Det viste sig desuden, at den påvirkede mand havde stoffer på sig, kørte uden kørekort og havde både knive og slagvåben i bilen.

- Det må man ikke, konstaterer vagtchef ved Fyns Politi Kenneth Taanquist, og manden blev sigtet for alle fem lovovertrædelser.

En gedigen bøde

Dermed har den 29-årige mand samlet sammen til noget, der sagtens kan blive en pænt stor bøde, når alle beløbene lægges sammen.

Er det første gang, den 29-årige er blevet sigtet for at køre bil uden kørekort koster det ham 7.000 kroner.

Blæste han alkometeret op mellem 0,5 og 2,0, skal han aflevere en månedsløn ganget med promillen. Var promillen endnu højere, risikerer han fængsel. Turen har kostet endnu en månedsløn og en treårig frakendelse af det i forvejen manglende kørekort, fordi han også var narkopåvirket. 

Manden risikerer desuden fængsel for at være i besiddelse af stoffer og våben.