Perfekt punktum for GOG'ere

Klavs Bruun Jørgensen fik en drøm af en afslutning i GOG Svendborg og fik sat skeptikerne på plads.

GOG Svendborgs håndboldherrer spredes for alle vinde efter denne sæson. De seneste fem sæsoner har en håndfuld udgjort stammen på holdet, men i næste sæson bliver det mange nye ansigter, der skal forsvare det guld, som holdet torsdag aften i Viborg Stadionhal hev hjem med sejr på 33-32 i den anden finale.

En af de mest markante skikkelser er Klavs Bruun Jørgensen, der vender hjem til København og i næste sæson tørner ud for FCK. Det var en drøm for ham at få lov at slutte med endnu en guldmedalje for GOG Svendborg.

- Jeg har vundet to DM-titler og to pokaltitler i mine seks år i klubben. Det er fantastisk, lød det fra Klavs Bruun Jørgensen, der blev omringet af guldblusede fans i hallen i Viborg, hvor sejrsfesten allerede var godt igang.

Mange kritikere var ude efter det fynske hold i starten af sæsonen, men Klavs Bruun Jørgensen synes ikke, den har været så skidt endda.

- Eksperterne troede ikke på os, og sagde vi var for små. Men det er sgu ikke størrelsen men gørelsen, det kommer an på. Vi har haft en fantastisk sæson med succes i Champions League og i den danske liga. Men jeg vidste, at hvis vi kunne undgå skader, så kunne vi toppe i dag (torsdag, red.), sagde Klavs Bruun Jørgensen.