I det fynske folks tjeneste

Personer på knallerter skød mod HA-rockerborg

Det var en større gruppe personer på knallerter, der fredag skød mod HA-rockerborg i Odense. Og der blev affyret mere end et skud, oplyser Fyns Politi.

Foto: Reza Sahraei

Fyns Politi modtog klokken 13:52 en melding om, at der var blevet skudt ved Hells Angels klubhus på Petermindesvej i det østlige Odense. Ingen personer blev ramt af skuddene.

Fyns Politi oplyser, at 8 til 10 knallerter med to personer på hver kørte ind i området.

- Oplysninger tyder på, at det var en af disse personer, der skød. Der er afgivet mere end et skud, skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Fyns Politi er massivt tilstede ved Hells Angels klubhus på Petermindesvej og ved Black Armys tilholdssted på Nyborgvej i Odense.

Genindfører visitationszone i Odense

Fyns Politi har besluttet at indføre en visitationszone i Odense med øjeblikkelig virkning. Visitationszone i Odense er afgrænset mod nord af Odense Å og Kertemindevej, mod Syd af Fynske Motorvej, mod øst af Østre Ringvej og mod vest af jernbanelinjen og Odense Kanal

- Det vurderes, at forløbet kan være optakt til en voldelig konfrontation, som kan indebære strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd, skriver Fyns Politi.

 

 

Visitationszone

  • Det er politidirektøren, der i medfør af politilovens § 6 har besluttet at oprette visitationszonen.
  • Det betyder, at politiet stikprøvevis kan foretage besigtigelser af personers legeme samt undersøge deres tøj og andre genstande, herunder deres køretøjer i visitationsområdet med henblik på at kontrollere, om nogen besidder eller bærer våben.
  • Visitationszonen er oprettet med virkning fra fredag den 9. september 2016 kl. 15:00 til tirsdag den 27. september 2016 kl. 12:00.