Peter Rahbæk Juels kontor raseret af vred kvinde

En borger har fredag formiddag raseret på borgmesterkontoret i Odense.

Opdatering
Clock20. dec 2019, kl. 17:29
Politiet har fredag eftermiddag anholdt en kvinde i sagen. I forbindelse med en anden anmeldelse af uorden inde i Odense by, fandt man frem til hende.
Clock21. dec 2019, kl. 14:56
Kvinden, der har raseret Peter Rahbæk Juels kontor, giver i kommentarsporet til artiklen på tv2fyn.dk sin egen udlægning af situationen. Hun skriver, at hun selv forlod kontoret og efterfølgende holdt en demonstration foran børn- og ungeforvaltningen i Birkeparken. Hun forklarer, at det var forvaltningen, der ringede til politiet og ikke borgerne. Hun skriver desuden, at hun hurtigt blev løsladt fra arresten. Kvinden er utilfreds med kommunens forvaltning i en sag, der omhandler kvinden og hendes datter. Du kan læse hele indlægget i kommentarfeltet til artiklen på tv2fyn.dk.

Kort før middag fredag blev julefreden ødelagt på borgmesterkontoret i Odense. En midaldrende kvinde lod sin vrede gå ud over inventaret på borgmester Peter Rahbæk Juels kontor.

Borgmesteren skriver selv om den ubehagelige oplevelse på Facebook, at han var i kælderen med sin søn, som derfor ikke oplevede episoden. Ifølge facebookopslaget har medarbejderne også fået tilbudt krisehjælp. 

Fyns Politi bekræfter, at der er kommet en anmeldelse fra borgmesterkontoret.

Vagtchef Kenneth Taanquist fortæller, at politiet er bekendt med kvindens identitet og leder efter hende. 

- Hun er selvfølgelig utilfreds med en eller anden afgørelse, der er truffet af kommunen, siger vagtchefen, der ikke kan komme selve begrundelsen nærmere. 

 

Kvinden blev fredag eftermiddag fundet. 

- Hun bliver sigtet for hærværk, men det er lidt afhængig af, hvordan det er foregået. Man kan også ende med at komme over i straffeloven, som hedder at angribe samfundsvigtige institutioner. Det giver en noget større straf, siger Kenneth Taanquist. 

 

Kvinden blev fundet, fordi en borger anmeldte uorden et andet sted i Odense. Da politiet kom frem, gik det op for dem, at det var samme kvinde, som havde raseret borgmesterkontoret. 

Kvinden skønnes ikke at have været påvirket.