I det fynske folks tjeneste

Peter Utaka erkender: Jeg skylder mål

OB's Peter Utaka ved godt, at han snart skal til at lave mål, og det må meget gerne ske mod Panathinaikos.

Peter Utaka erkender, at han skylder på målkontoen.

Kravet til OB's spillere er enkelt: Der skal scores mod Panathinaikos tirsdag aften, hvis fynboerne vil gå videre til playoff-runden om en plads i Champions Leagues gruppespil.

Efter 1-1 i det første opgør på Fyn, skal OB'erne som minimum opnå samme resultat for bare at komme ud i omkamp og en mulig straffesparkkonkurrence.

Klubbens topangriber Peter Utaka har hidtil kun scoret et enkelt mål i denne sæson, og nigerianeren erkender, at han skal træde i karakter mod grækerne, hvis OB skal avancere til næste runde.

- Det er indlysende, at vi skal bruge et mål, men jeg er ikke meget for at stå her og lægge pres på mig selv.

- Men jeg vil godt sige, at det er ved at være tid til en scoring - det er meget vigtigt for holdet, og forhåbentlig kan jeg levere den tirsdag aften, siger Peter Utaka til Ekstra Bladet.

Hidtil i denne sæson har det været midtbanemanden Hans Henrik Andreasen, der har været på pletten for OB. Han har scoret tre mål i Superligaen, men Andreasen tror på, at det er Peter Utakas tur mod Panathinaikos.

- Deres midterforsvar kan godt være lidt tungt, så det burde være en sag for Peter, der også kommer til at vise noget i kampen - det er jeg sikker på, han gør.

- Han ved godt, hvad der står på spil. Han har også selv nævnt, at det er nu, han skal slå til. Sådan lidt i retning af, at han lidt føler, at han skylder, siger Hans Henrik Andreasen.