Pokalmestre øger krisen i OB

Kriseramte OB blev ekspederet ud af Ekstra Bladet Cup af de forsvarende pokalmestre fra FC Nordsjælland. Anders Due scorede sejrsmålet 10 minutter før slutfløjt

Anders Due skød FC Nordsjælland i kvartfinalerne af Ekstra Bladet Cup, da han 10 minutter før slutfløjt scorede sejrsmålet for de forsvarende pokalmestre i 3-2-sejren over kriseramte OB.

Fynboerne, der nu har tabt fire gange på 12 dage, øjnene ellers chancen for en tiltrængt succes efter to scoringer efter pausen.

Gæsterne fra FC Nordsjælland indledte bedst, og det var ikke ufortjent, at først Andreas Granskov og lidt senere Rawez Lawan kunne sende nordsjællænderne i front med 2-0.

OB'erne lod sig dog ikke helt slå ud, og Kalilou Traore fik reduceret umiddelbart efter pausen. Efter et godt pres fik Hans Henrik Andreasen headet udligningen i mål efter endnu en tilfældig situation.

Kampen blev dog afgjort lidt senere på en kontra, hvor Anders Due var sikkerhedens selv, da han fik en friløber.

Nederlaget betyder, at OB har tabt pusten i alle turneringer. I Superligaen er holdet dumpet ned på en sjetteplads, mens fynboerne indtager sidstepladsen i Europa League.