I det fynske folks tjeneste

Politi efterlyser vidner til voldtægt

En 17-årig kvinde blev fredag aften udsat for grov voldtægt under MC-træf i Tusindårsskoven i Odense. Politiet mener, at vidner kan have set overfaldet.

01:57

En 17-årig kvinde blev fredag aften udsat for grov voldtægt under MC-træf i Tusindårsskoven i Odense. Politiet mener, at vidner kan have set overfaldet.

1 af 2

Den 17-årig kvinde, der kommer fra Østfyn, blev fredag fundet bevidstløs i noget krat ved en grusvej i Tusindårsskoven. Hun blev fundet med benklæderne delvist taget af.

Kvinden blev undersøgt på OUH. Hun havde lettere synlige skader efter vold, men skader krævede ikke indlæggelse.

Politiet ønsker derudover ikke at beskrive detaljer om kvindens fysiske skader, og de ønsker heller ikke at udtale sig om spor på gerningsstedet af hensyn til efterforskningen.

Overfaldet af to mænd

Kvinden var medhjælp i et madtelt på festpladsen under Fyns MC Festival.

Den 17-årige kvinde har forklaret politiet, at hun efter et toiletbesøg gik i retning mod sydøst på grusvejen. Efter få meter blev hun antastet af to mænd.

Hun blev skubbet og kastet ind i noget krat ved grusvejen og fik en tøjgenstand puttet i munden, så hun ikke kunne skrige op. Og der voldtog den ene mand hende, mens den anden holdt hende fast.

Tusindårsskoven i Odense


Vis Seksuelt overgreb under MC-Festival på et større kort

Vis Seksuelt overgreb under MC-Festival på et større kort

Efterlyser vidner

Gerningsstedet ligger i en skovkant, umiddelbart øst for en grusvej, der gør nordvest - sydøst i Tusindårsskoven.

Vest for grusvejen var festivalpladsen med boder beliggende og øst for grusvejen var campingplads for festdeltagere indrettet.

Toiletvognen, som kvinden havde benyttet, var placeret mellem festivalpladsen og campingpladsen ved den grusvej, hvor kvinden blev fundet.

Politiet hører gerne fra vidner til overgrebet. Overgrebet fandt med sikkerhed sted mellem klokken 22 og 23.

I følge politiet benyttede mange festivaldeltagere skovkanten til toiletbesøg, og derfor antager politiet, at vidner kan have set overfaldet på kvinden.

Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.