I det fynske folks tjeneste

Politiet bekræfter: Mand stukket med kniv

En mand er onsdag middag blevet stukket i hånden med en kniv i forbindelse med et større slagsmål på Åsumvej i Odense. Politiet ved endnu ikke, om opgøret er banderelateret.

02:04

Video: Ken Petersen

Fyns Politi bekræfter over for TV 2/FYN, at en mand er blevet stukket i hånden med en kniv under et gruppeopgør ved Uno-X-tanken på Åsumvej i det østlige Odense.

Manden er under behandlig på OUH og vil fortsat ikke tale med politiet.

- Meldingen fra hospitalet er, at han er blevet stukket med kniv i hånden. Så han er uden for livsfare, siger Peter Vestergaard, der er indsatsleder ved Fyns Politi.

Indsatslederen fortæller, at da politiet ankommer til gerningsstedet, er der en del mennesker forsamlet foran tankstationen, der ligger ved siden af brandstationen i krydset ved Ejbygade og Åsumvej.

- Men dem, der har været indblandet i slagsmålet er stukket af, og dem har vi nogle, der løber efter. Det er i den forbindelse, vi får de fire anholdte, siger Peter Vestergaard.

Ti personer i slagsmål

Politiet har fjernet to biler fra tankstationen på Åsumvej. Begge biler var blevet markeret med politiets afspærringsbånd, og den senest fjernede havde været i kontakt med en Mercedes, der nu også er blevet fjernet fra gerningsstedet.

Peter Vestergaard bekræfter, at de to biler har relation til opgøret onsdag middag.

- Det tyder på, at de to biler er kørt ind i hinanden. Lidt i 12 får vi en melding om, at der er op til ti mennesker oppe at slås her. Efterfølgende forsøger nogle biler at køre fra stedet, og i den forbindelse kører de to biler sammen, siger indsatslederen.

Han fortæller, at politiet derfor har sikret de to biler og nu tager dem med ind til videre undersøgelse.

Muligvis banderelateret

Indsatslederen kan fortsat ikke sige noget om, hvorvidt de fire anholdte har relationer til bandemiljøet.

- Ikke endnu. Vores opgave lige nu er at få klarlagt, hvad der er foregået herude og finde ud af, hvem der har gjort hvad, siger Peter Vestergaard. 

Læs også Fire anholdt: Mand kørt på OUH efter slagsmål og muligt knivstikkeri

Fyns Politi har også haft hundepatruljer indsat i området omkring gerningsstedet. Det har de gjort for at sikre mulige spor, forklarer indsatslederen.

- I forbindelse med det her knivstikkeri ligger der lidt blodspor og nogle andre små genstande, som muligvis har noget med sagen at gøre. Dem har vi sikret for at belyse sagen så godt som muligt, siger Peter Vestergaard.

Efterforskning og afhøringer skal nu give svar på, hvorvidt der er tale om et banderelateret opgør.

- Nu skal vi ind og skrive en masse rapporter omkring, hvad vi har foretaget os, og så skal der foretages nogle afhøringer og muligvis ses noget video igennem, om det er brugbart, siger Peter Vestergaard.