Politiet: - Det er formentlig Mark, vi har fundet

Dykkere fandt onsdag aften et lig i Odense Å. Fyns Politi oplyser, at det formentlig er den savnede 19-årige Mark Corneliussen, de har fundet.

Dykkere fra Beredskab Fyn fandt onsdag aften et lig tæt ved Åfarten på Odense Å i Munke Mose centralt i byen.

Ifølge Fyns Politi er der formentlig tale om den 19-årige Mark Corneliussen fra Nyborg, der har været forsvundet siden fredag aften.

- Det er det formentlig, ja. Genkendelsen mangler at komme på plads. Det skulle den meget gerne gøre her til formiddag, og når det er sket, kan vi sige det 100 procent, siger Milan Holck Nielsen, vagtchef ved Fyns Politi.

I et åbent opslag på Facebook skriver Mark Corneliussens mor, at politiet har meddelt hende, at de har fundet Mark.

- De har fundet Mark i Odense Å omkommet, skriver moren til Mark.

Hun takker foreningen Missing People, facebookgruppen Forsvundne Personer samt politiet for deres indsats i eftersøgningen af den 19-årige Mark Corneliussen.

Fyns Politi bekræfter, at de pårørende er underrettet. Vagtchefen fortæller videre, at de vil melde noget ud, så hurtigt som overhovedet muligt.

- Men de pårørende skal kunne genkende ham, før vi kan sige noget endeligt, uddyber Milan Holck Nielsen.

Efterforsker det som ulykke

Politikommissær Jack Liedecke fra Fyns Politi fortæller torsdag morgen til TV 2/Fyn, at de ikke har nogen indikationer på, at der skulle ligge noget kriminelt bag hændelsen.

- Det er der ikke noget, der peger på. Vi efterforsker det som en tragisk hændelse, altså en ulykke, siger Jack Liedecke.

Ifølge politikommissæren skal et ligsyn og formentlig en obduktion senere endeligt fastslå dødsårsagen.

Videomateriale ledte eftersøgning mod Odense Å

Fyns Politi har ledt efter Mark Corneliussen siden lørdag. Onsdag eftermiddag fik de noget videomateriale, der viste ham gå forbi Åfartens bygninger ved Munke Mose og Odense Å.

Mens eftersøgningen fortsat var i gang onsdag aften talte TV 2/Fyn med Jack Liedecke, der ledte den intensive eftersøgning. 

- Han går med en lidt usikker gang, og da vi ikke kan udelukke, at han kan være faldet i vandet, har vi fået dykkere i vandet til at afsøge området her omkring slusen, siger Jack Liedecke.