Politiet leder stadig: Mistænkt voldtægtsforbryder stadig på fri fod

Den efterlyste 33-årige mand, der mistænkes for vold og voldtægt mod en kvinde i Odense, er stadig på fri fod. Politiet beder om hjælp.

Politiet leder stadig efter den 33-årige mand, der torsdag blev efterlyst på Fyn. 

- Der må jo være nogen, der har set ham, siger vagtchefen ved Fyns Politi Torben Bentsen og fortsætter:

- Men det er kun et spørgsml om tid, tænker jeg. 

Manden mistænkes for at have voldtaget en 22-årig kvinde. Voldtægten fandt sted onsdag den 10. oktober på en privat adresse i Odense. 

Fyns Politi oplyser i efterlysningen, at de mener, at den efterlyste stadig kan være i Odense eller tæt på omegnen. Den mistænkte har i følge Fyns Politi flere relationer til København og Nordsjælland, derfor kan det også være, at han er taget over broen.

- Men vi regner med, at han stadig er i Danmark, fordi hans tilknytning her til er så stor, at det ville være en stor omvæltning for ham, hvis han var flygtet til udlandet, fortæller vagtchefen. 

Den mistænkte er 174 centimeter høj, muskuløs af bygning, sort klippet hård og brune øjne. Han har en tatovering på halsen, hvor der står "Al Jas". 

Pas på, hvis du ser ham

Den efterlyste mand betegnes som værende farlig. Derfor skal man ikke selv forsøge at tilbageholde ham, men kontakte politiet med det samme, hvis man ser ham. 

Tordag fortalte Fyns Politi til TV 2/Fyn, at den 33-årige mand, som de leder efter, dels er farlig, fordi han mistænkes for at have voldtaget en kvinde, men også fordi han er kendt af politiet for personfarlig kriminalitet. 

Hvis du ved noget om sagen eller har set den 33-årige mand, kan du kontakte Fyns Politi på 114.