I det fynske folks tjeneste

Politiker på jobmesse: - Jeg søger selv nyt job

Beskæftigelsesrådmand Steen Møller fik i dag lavet en jobvideo hos TV 2/Fyn ligesom mange andre ledige på jobmessen. Til vinter stopper han sit politiske arbejde.

00:39

Video: Anders Høgh

Steen Møller(K) er rådmand for Beskæftigelses- og Socialforvaltningen i Odense Kommune. Men til nytår stopper han i politik, og han er derfor selv jobsøgende. Derfor lavede han i dag en jobvideo på Jobmesse Fyn ligesom mange andre jobsøgende fynboer.

- Jeg hedder Steen Møller, og jeg søger nyt job efter seks år som rådmand i toppen af den kommunale ledelse, siger Steen Møller blandt andet i den jobvideo, han har lavet på messen i dag.

Læs også Konservativ rådmand forlader politik

Og han er blot en af mange ledige, der i dag var forbi TV 2/Fyns workshop for at lave en personlig jobvideo.

- Jeg leder hele tiden, så jeg kan få noget at leve af fra 1. januar, men lige i dag er jeg på arbejde som beskæftigelsesrådmand. Jeg prøver at suge til mig, hvad vi kan gøre for at blive bedre til at hjælpe virksomheder med at skaffe arbejdskraft og få nedbragt ledigheden i Odense, siger Steen Møller.

Hvad han skal lave, når han stopper som rådmand, ved han ikke endnu.

Læs også Ny spidskandidat: Tarteletkongen skal løfte arven i konservative

- Jeg har både erfaring fra det offentlige gennem kommunen, jeg har arbejdet i det private erhvervsliv som sekretariatchef, og jeg har også arbejdet i et politisk parti, så jeg har en meget sammensat profil. Jeg skal prøve, om jeg kan finde en virksomhed, der kan have glæde af sådan en profil, siger Steen Møller.

Se et længere interview med Steen Møller herunder.

03:30 Luk video