Radikale genvælger spidskandidater

Rådkvinde Susanne Crawley bliver igen De Radikales spidskandidat til kommunalvalget i 2017, mens Camilla Hersom skal forsøge at genvinde sit tabte folketingsmandat.

De to radikale spidskandidater blev begge valgt, da Odense Radikale Venstre torsdag aften holdt generalforsamling. 

- Det er fantastisk at være rådkvinde for børn og unge, men også svært. I en tid med små budgetter er der meget opmærksomhed på, om vi gør det godt nok for lige præcis børnene? Det spørgsmål kommer man nok aldrig til at svare "ja" til, men ikke desto mindre er det derfor, jeg går på arbejde hver dag, siger Susanne Crawley  Larsen.

Camilla Hersom, der mistede sin plads i Folketinget ved valget i juni sidste år, skal ved næste folketingsvalg forsøge at genvinde et radikalt mandat på Fyn.

- Jeg er stolt og glad over igen at blive opstillet for Radikale Venstre i Odense. Der er længe til næste valg, men når det kommer, er jeg klar til at kæmpe for at genvinde det radikale mandat på Fyn, siger Camilla Hersom.

Formanden, Thorkild K. Maarbjerg blev genvalgt for 16. gang.

- Men det har naturligvis også været en hård politisk periode med et dårligt folketingsvalg og EU valg, der ikke gik som vi håbede på. Men partiet er på skinner og klar til også landspolitiske udfordringer. Vi tæller i dag 235 medlemmer, siger Thorkild K. Maarbjerg.