Randers og OB deler i fejltungt opgør

Både Randers og OB stemplede ind i anden halvleg efter en fejlfyldt start på superligakampen.

Onsdag aften fik OB og Randers et point hver i Alka Superligaens ene nedrykningspulje efter 1-1 på BioNutria Park Randers.

Her blev første halvleg en langsom og uskøn affære, mens holdene i højere grad stemplede ind efter pausen.

Gennem de første 45 minutter havde spillerne på begge hold nemlig problemer med at ramme medspillerne.

OB kom frem til flest chancer, men gæsterne havde mislykkede opspil og fejlafleveringer i samme grad som hjemmeholdet.

Med en halv time tilbage af kampen blev det Randers, som kom foran.

Bashkim Kadrii satte bolden ind til angriberkollegaen Mikael Boman. Han vandt over OB-stopperen Marco Lund i en fysisk duel og gjorde det til 1-0.

Der gik ikke mere end to minutter, før Nicklas Helenius gjorde det til 1-1. OB-angriberen blev spillet fri foran målmand Hannes Halldorsson og udnyttede chancen på kølig vis.

Men otte minutter igen var kantspilleren Saba Lobzhanidze tæt på at gøre det til 2-1 for Randers. Men målmand Sten Grytebust kom helt op i hjørnet af OB-målet i en flot redning.

Det står allerede klart, at Randers skal spille om at undgå nedrykning mod enten Silkeborg eller FC Helsingør.

Med det ene point fører OB derimod nedrykningspulje 2. Fynboerne kæmper om at opnå europæisk deltagelse i næste sæson.

Fynboerne er to point foran Sønderjyske, som torsdag møder Lyngby i gruppen.