I det fynske folks tjeneste

Rasmus Falk: Fantastisk at slutte af på den måde

OB's Rasmus Falk jubler over sin sidste kamp for klubben, som bød på en 3-2-sejr over AaB efter et flot comeback.

03:52

Her til aften spillede OB sin sidste kamp i sæsonen mod Aab. Træner Kent Nielsen havde forinden bebudet, at han ville se kampvilje hos sine spillere, for OB har tabt de seneste tre kampe.

Da OB søndag vandt 3-2 over AaB i Superligaen, sagde klubben farvel til en lang række spillere.

En af disse var Rasmus Falk, som skifter til FC København og på dagen fik lov at bære anførerbindet. Falk kunne ikke have drømt om en bedre afslutning.

- Den opbakning, jeg har mærket, har været høj, høj klasse. Det var den fedeste oplevelse på stadion for mig siden min debut, siger Falk.

- Det var en kæmpe gestus, at jeg fik lov at være anfører. Det siger noget om de mennesker, der er i denne klub. Det er høj klasse at give mig det, og det er jeg meget taknemmelig for.

- Det var en fantastisk måde at slutte på. Det var en helt ekstrem vilje, vi viste. Vi var bagud 0-2 og brændte straffespark, men formåede alligevel at score tre mål, og det er exceptionelt, at ingen gav op. Stor ros til holdet, siger Falk.

Cheftræner Kent Nielsen er tilfreds med sin første sæson i OB, men han havde gerne fået en bedre afslutning på sæsonen, som giver OB en syvendeplads i tabellen.

- Vi er tilfredse med, at vi er levet op til vores målsætning, men vi er ikke tilfredse med den sidste tredjedel af sæsonen. Vi har manglet effektiviteten og er blevet straffet for det i slutfasen, hvor vi har misset nogle sejre, siger Nielsen.

- Jeg er ved at få stablet en fin, solid og stærk trup sammen, og vi har forhåbninger og tro på, at vi kan komme i top seks i næste sæson.

- Vi har i sæsonens løb vist, vi kan være med deroppe, og vi slutter jo heller ikke langt fra top fem. Vi har hentet nogle kvalitetsspillere ind til næste sæson, og det ser spændende ud.

OB har skrevet kontrakt med Kenneth Emil Petersen og Jeppe Tverskov frem mod næste sæson.