I det fynske folks tjeneste

Regnskab: Fyns største reklamebureau vokser på det digitale

Nørgård Mikkelsen, ejet af Niels Thorborg, opnåede det største overskud i seks år i 2016. Man vokser på det digitale.

Nørgård Mikkelsen på Odense Havn fik et glimrende 2016-regnskab.

Det går godt hos Fyns største reklamebureau Nørgård Mikklesen.

Bureauet, der er ejet af rigmanden Niels Thorborg, og har 80 ansatte, fik det største overskud siden 2010 i det forløbne år.

8,6 millioner kroner blev overskuddet før skat.

Bruttoavancen steg fra knap 67 til 71 millioner kroner.

-Overskuddet skal ses i lyset af, at vi i årets løb har været stærkt fokuserede på at udvikle vores forretning mod et reelt crossmedia bureau med kontorer i Odense og København. I den forbindelse har vi foretaget væsentlige investeringer i vores digitale forretningsområde og i vores enhed i København, hvor vi bl.a. har ansat en stærk kreativ direktør med international baggrund. Særligt det digitale forretningsområde er i kraftig vækst, hedder det i ledelsesberetningen i årsregnskabet for 2016.

Ifølge bureauet selv varetager man nu alle typer af digitale opgaver, som udvikling og produktion af websites, bannere, SoMe udvikling og drift på alle platforme, CRM-løsninger samt som noget helt nyt i markedet, en mobiloptimeret digital tilbudsavis.

- Disse løsninger varetager vi for en række af bureauets store kunder som Sunset Boulevard, Matas, Inspiration, youSee, Bygma, Fynske Bank, Unilever og Linie Aquavit. Sidstnævnte også på flere internationale markeder.

Men også Nørgård Mikkelsens kompetencer inden for fødevarer er i vækst. Firmaet arbejder bl.a. med innovation og kommunikation for bl.a. Arla Foods, Mejeriforeningen og Skolemælk, Merrild, Kohberg, Rynkeby, Odense Marcipan, Rose og Coop.

Desuden har man crossmedia kommunikationsopgaver for kunder som L’EASY, T. Hansen Gruppen, Invita Køkkener, Gori, Garant, Fri BikeShop, Frie Funktionærer og DLF.

Nørgård Mikkelsen forventer en fortsat positiv udvikling i 2017 med vækst på både top- og bundlinie.

Starten af året har været god med tilgang af flere nye kunder, oplyses det.