I det fynske folks tjeneste

Rockere anholdt: 34-årig stukket i ansigtet med kniv

To mænd på 27 år er anholdt i forbindelse med et knivoverfald på en 34-årig mand i Odense natten til lørdag. Offeret er uden for livsfare.

Foto: Ida Marie Odgaard / Scanpix

En 34-årig mand fra Østfyn er indlagt på OUH med to knivstik i henholdsvis ansigtet og venstre side af kroppen.

Manden blev stukket ud for Viggos i Odense af en 27-årig mand, der har relationer til rockergruppen AK81.

Den 27-årige gerningsmand blev natten til lørdag omkring klokken 02.00 bortvist fra Viggos, der ligger i Vindegade i det centrale Odense. På gaden udenfor værtshuset hidsede den 27-årige sig mere og mere op, og ifølge politiet sparkede han blandt andet efter en forbikørende bil og forsøgte at indlade sig i slagsmål med flere.

Det resulterede til sidst i, at der opstod tumult mellem den 27-årige og en 34-årig mand.

Pludselig trak den 27-årige en kniv og stak den 34-årige to gange, én gang i venstre side af brystet og én gang i ansigtet omkring kinden.

Læs også Kørte ind i lygtepæl - politiet fandt ham sovende i sin bil med motoren kørende

Den 27-årige blev kort efter anholdt af politiet.

Kammerat blander sig

I forbindelse med anholdelsen blandede en 27-årig kammerat til gerningsmanden sig og gav den 34-årige, der var blevet stukket med kniv, et spark i ansigtet, imens politiet var optagede af at anholde den første gerningsmand.

Den 27-årige kammerat blev derfor også anholdt af politiet. Ved visitationen blev han også fundet i besiddelse af en kniv.

Rockerrelationer

Begge de anholdte er relateret til rockergrupperingen AK81, men politiet understreger, at nattens hændelsen ikke er relateret til nogen nuværende bandekonflikt.

Episoden opstår ifølge politiet formentlig, fordi den 34-årige forsøger at dæmpe den første gerningsmands temperament, efter han er blevet smidt ud fra Viggos.

Begge de anholdte fremstilles senere på lørdagen i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Den ene sigtes for drabsforsøg samt kvalificeret vold, den anden for vold. Begge sigtes for overtrædelse af knivlovgivningen.

Det 34-årige knivoffer er fortsat indlagt på sygehuset. Han er uden for livsfare.

Læs også Knivstikkeri: Dreng fundet blødende bag rådhuset