I det fynske folks tjeneste

Rosengårdcentret: Direktør afskediget - tysker overtager

Ejeren af Rosengårdcentret har med øjeblikkelig virkning opsagt samarbejdet med Carsten Lindblad. Ny direktør kommer fra Tyskland.

Carsten Lindblad er afskediget fra sin stilling som direktør for Rosengårdcentret. Foto: Birgitte Carol Heiberg/Fynske Medier

Den tyske ejer af Rosengårdcentret har fyret Carsten Lindblad, som har været direktør for centret siden 2007.

Det skriver Lokalavisen Odense.

I en mail til Lokalavisen Odense skriver den tyske butikscenter-koncern, ECE, at den har aftalt med Carsten Lindblad, at samarbejdet stopper med udgangen af september 2016.

Carsten Lindblad har således forladt sit kontorpå Ørbækvej 75, men hvorfor det er kommet så vidt, vil ECE ifølge Lokalavisen Odense ikke oplyse.

Til gengæld oplyser ECE til avisen, at den nye direktør er en tysker.  Han hedder Christian Langsdorrf og tiltræder fredag 7. oktober.

ECE oplyser, at Christian Langsdorrf de seneste 22 måneder været centermanager for Holsten-Galerie i Neumünster i Slesvig-Holsten i Tyskland.

Det har ikke været muligt, at få en kommentar fra Carsten Lindblad.

Fakta

Rosengårdcentret er ejet af ECE European Prime Shopping Centre Fund som blev stiftet i august 2011 med deltagere af en række internationale investorer, heriblandt pensionsselskabet ATP og Otto Famillien som er ejere af Otto Group, verdens største postordrefirma, med 123 datterselskaber og 50.000 ansatte i 20 lande.

Otto Famillien er også indehaverne af ECE projektmanagement (”ECE”) som har overtaget ledelsen af Rosengårdcentret.

Kilde: Rosengaardcentret.dk