Røver truede Fakta-ekspedient med kanyle

Politiet leder efter en mand, der først forsøgte at røve en Fakta-butik og kort efter røvede SuperBrugsen 800 meter derfra.

Fyns Politi efterlyser en mand, der lørdag eftermiddag forsøgte at røve en Fakta-butik og derefter røvede SuperBrugsen i Odense.

Klokken 17.08 fik politiet en anmeldelse om røveriforsøg i Fakta på Enebærvej i det sydlige Odense.

Gerningsmanden truede ekspedienten med en kanyle i forsøget på at få penge. Imidlertid var der ingen penge i kassen, og gerningsmanden forlod stedet uden udbytte.

Samme gerningsmand indfandt sig 13 minutter senere i SuperBrugsen på Odensevej, der også ligger i det sydlige Odense, hvor han ved verbale trusler fik ekspedienten væk fra kassen. 

Politiet har offentliggjort dette billede af manden. 
Politiet har offentliggjort dette billede af manden. 
Foto: Fyns Politi

Gerningsmanden tog efterfølgende selv af kassen og forsvandt med et mindre pengebeløb, meddeler politiet, der beder om borgernes hjælp til at finde gerningsmanden.

Sådan ser gerningsmanden ud

Gerningsmanden beskrives som dansk, cirka 20-30 år, 180-185 centimeter høj, almindelig af bygning. Ud over den hvide skrift og tal på fronten af den blå hættetrøje, er der også tal og skrift på øverste del af ryggen. Gerningsmanden bærer en sort cap under den blå hætte.

De to gerningssteder ligger i lige linje cirka 800 meter fra hinanden. Det er uvist, hvorvidt gerningsmanden er til fods, på cykel eller andet.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan Fyns Politi kontaktes på telefonnummer 114.

Opdatering
Clock20. maj 2018, kl. 08:40
Fyns Politi har søndag morgen fortsat ikke modtaget nogen henvendelser i sagen, og røveren er dermed stadig på fri fod.