Rumænere gav HC Odense baghjul

Efter nederlag på 21-29 ser det ud til, at kvartfinalen bliver sidste stop for HC Odenses håndboldkvinder i EHF-cuppen.

Med fire sejre i træk i håndboldligaen er HC Odense kommet fri af nedrykningsspillet og kunne søndag koncentrere sig om avancement i EHF-cuppen, hvor de spillede 1. kvartfinalekamp hjemme mod rumænske Corona Brasov.

EHF-kampene har ingen økonomisk betydning for HC Odense, men klubben vil gøre alt for at vinde, for kampene er vigtige for klubbens sportslige ambitioner.

Men rumænerne havde på ingen måde tænkt sig at overlade kampen til fynboerne. HC Odense scorede første mål, men derefter var det Corona Brasov, der tog teten. Rumænerne var langt mere kontante i angrebene og gik fortjent til pause med en føring på 13-10.

Selvom der var ihærdige HCO-fans blandt de 624 tilskuere, formåede de ikke at piske deres hold frem. I anden halvleg scorer Corona Brasov nærmest efter behag, mens HC Odense kæmpede for overhovedet at følge med.

Det blev aldrig nogen god kamp set med fynske briller, og rumænerne kunne juble over en komfortabel sejr på 29-21, mens HC Odense måtte erkende, at de simpelthen ikke var gode nok på dagen.

- De matcher os fysisk og spiller bedre end os i dag. Vi havde svært ved at komme igennem i angrebet, og når vi gjorde, skød vi målmanden i fødderne. Det var ikke godt nok, hverken i angreb eller forsvar, sagde Kamilla Kristensen til TV 2/FYN lige efter kampen.