I det fynske folks tjeneste

Rumænsk dankortsvindler anholdt i nat

Fyns Politi har natten til søndag anholdt en mandlig rumæner, der formentlig kan se frem til en sigtelse for misbrug af adskillige dankort.

Natten til søndag var en nat som så mange andre for Fyns Politi med anholdelser af folk, der ikke kan opføre sig ordentligt rundt om i byen.

Men derudover bød natten også på en anholdelse af en rumæner, der formentlig ender i retten i Odense først på eftermiddagen søndag.

Politiet modtog et opkald fra en dørmand på en beværtning i Overgade i Odense, der mente at kunne genkende en mand, der tidligere har været under kraftig mistanke for at have stjålet dankort fra kunder på beværtningen, og herefter have misbrugt de stjålne kort.

Nu var manden tilbage på samme beværtning igen.

Politipatruljen så på stedet videoovervågning fra tidligere tyverier igennem og kunne hurtigt konstatere, at det var den samme mand, der nu atter var tilbage.

- Manden var tidligere mistænkt for flere tilfælde af tyveri og misbrug af dankort, hvor han først aflurer pinkoden og derefter stjæler kortet for at tømme det, siger vagtchef Christian Rasmussen.

Herefter blev manden anholdt, og han sidder nu på Politigården i Odense, hvor politiets anklagere vurderer på, om han skal i retten senere i dag.

- Der ender han formentlig over middag i dag, og så er det jo så op til dommeren, hvad der videre skal ske med manden, siger Christian Rasmussen.