I det fynske folks tjeneste

S: havnebad i Odense nu

Efter fire års nøl er det nu tid til at Odense får et havnebad. Socialdemokraterne i Odense Byråd vil have badegæster i Odense Havn allerede til sommer.

01:39

Sådan skal Odense Havn se ud til sommer, hvis det står til socialdemokraterne

1 af 3

Foreslaget om at etabelere et havnebad i Odense Havn blev første gang bragt på banen for fire år siden. Men intet er sket. Derfor sætter socialdemokraterne nu et beslutningsforslag på By- og kulturudvalgets dagsorden.

- Havnebad er en kæmpesucces i Københavns Havn. Den succes bør vi lære af. Et havnebad vil være et løft for Odense Havn i sommermånederne.Vi foreslår, at badet placeret inderst i havnens midterste bassin. Her findes i forvejen trapper ned til kajen og rekreative områder med bænke. Havnebadet skal være et lukket bassin under kontrol og rensning, siger byrådsmedlem Anders W. Berthelsen.

Ifølge socialdemokraterne skal udgifterne til havnebadet findes i de penge, som forligspartierne allerede har afsat til Byens Ø.

- Vandet skal jo være rent, og det kan være nødvendigt at tilsætte klor som i andre friluftsbade. Men nu er det tiden at få den gode ide ført ud i livet, siger byrådsmedlem Anders W. Berthelsen (S).